Mailverwerkers eisen gebruik van SPF, DKIM en DANE

De grote mailverwerkers (Google, Microsoft) eisen dat e-mails worden verzonden met SPF, DKIM en DANE om de veiligheid van e-mails te verbeteren. Dit is een reactie op de toenemende hoeveelheid phishingmails. SIDN, de beheerder van .nl-domeinen, adviseert om deze technieken te gebruiken om de veiligheid van e-mails te verbeteren. SPF, DKIM en DMARC ... Lees verder »

25-10-2023
Prijsverhoging webhosting & domeinnamen (per 1 oktober 2023)

Per 1 oktober 2023 zullen wij de tarieven voor onze webhosting en een aantal domeinnaamextensies verhogen. Recentelijk is er door DirectAdmin (onze hosting backend) een wijziging aangebracht in de licentiestructuur. Hierdoor zijn de kosten van DirectAdmin voor ons met 400% toegenomen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de tarieven voor webhosting ... Lees verder »

22-08-2023
Vervanging VPS02 en uitfasering VPS07

Vervanging VPS02 Deze week beginnen we met het vervangen van server VPS02. Dit betekent dat uw webhostingpakket overgezet zal gaan worden naar een nieuwe server.Gebruikt u geen mail binnen uw hostingpakket maar u gebruikt Microsoft 365 of Google workspace dan zult u niets merken van de migratie. Gebruikt u wel mail binnen uw hostingpakket dan ... Lees verder »

12-06-2023
Belangrijke beveiligingsupdate voor Wordpress plugin (WPML)

OnTheGoSystems heeft zojuist WPML 4.6.1 uitgebracht, die een belangrijke beveiligingsoplossing bevat. "We raden ten zeerste aan om WPML zo snel mogelijk bij te werken naar de nieuwste versie op al uw websites." aldus de maker van de plug-in. WPML is een plug-in waarmee WordPress-sites eenvoudig in verschillende talen kunnen worden ... Lees verder »

16-03-2023
1 2