Uitfasering VPS03

Deze week zijn wij begonnen met het uit faseren van server vps03.digiworks.nl. De pakketten zijn verplaatst over andere servers binnen ons netwerk. Klanten met een webhostingpakket zonder externe e-mail zijn op de hoogte gebracht dat ze de inkomende en uitgaande mailserver moeten aanpassen. Eind deze maand (31 mei) zal vps03.digiworks.nl ... Lees verder »

24-05-2023
Belangrijke beveiligingsupdate voor Wordpress plugin (WPML)

OnTheGoSystems heeft zojuist WPML 4.6.1 uitgebracht, die een belangrijke beveiligingsoplossing bevat. "We raden ten zeerste aan om WPML zo snel mogelijk bij te werken naar de nieuwste versie op al uw websites." aldus de maker van de plug-in. WPML is een plug-in waarmee WordPress-sites eenvoudig in verschillende talen kunnen worden ... Lees verder »

16-03-2023
Wijzigingen tarieven domeinnamen en webhosting

Per 2 januari zullen wij de tarieven voor onze webhosting en domeinnamen verhogen.De reden van deze verhoging is dat onze leveranciers verhogingen van 6% tot 10% aan ons doorvoeren. Daarom zijn wij genoodzaakt om deze door te belasten aan onze klanten. De nieuwe prijzen gaan per 2-1-2023 direct in voor nieuwe bestellingen. Bestaande pakketten en ... Lees verder »

02-12-2022
Een extra stap om een .BE-domeinnaam te registreren

De Belgische Registry, de instantie die deze domeinnamen uitgeeft, is vorig jaar gestart met een verificatieproces en controleert de gegevens van alle domeinnaamhouders voordat ze een domeinnaam activeren. Dat systeem is per 1 maart 2022 uitgebreid. Waar moet je op letten als je een nieuwe .be-domeinnaam registreert?Wanneer je een domeinnaam ... Lees verder »

12-05-2022