Een extra stap om een .BE-domeinnaam te registreren

De Belgische Registry, de instantie die deze domeinnamen uitgeeft, is vorig jaar gestart met een verificatieproces en controleert de gegevens van alle domeinnaamhouders voordat ze een domeinnaam activeren. Dat systeem is per 1 maart 2022 uitgebreid. Waar moet je op letten als je een nieuwe .be-domeinnaam registreert?Wanneer je een domeinnaam ... Lees verder »

12-05-2022
Kritieke kwetsbaarheid in Wordpress Elementor-plug-in

Een kritieke kwetsbaarheid in de populaire Elementor-plug-in voor WordPress maakt het mogelijk om websites op afstand over te nemen. Een beveiligingsupdate is sinds afgelopen dinsdag beschikbaar. Elementor is een zogeheten "page builder" plug-in die de standaard WordPress-editor vervangt. Het biedt gebruikers meer vrijheid en mogelijkheden voor ... Lees verder »

17-04-2022
Migratie CentOS8 naar AlmaLinux 8.5

Van 27 januari t/m 3 februari zullen wij onze servers die CentOS8 draaien migreren naar AlmaLinux 8. Om deze migratie te kunnen uitvoeren moeten wij helaas de servers afsluiten om een volledige back-up van te kunnen maken. Via de pagina netwerkstatus kunt u zien welke servers worden gemigreerd en op welke datum. De migratie is al getest en wij ... Lees verder »

27-01-2022
Wijzigingen webhostingpakketten

Per 1 oktober zullen wij alle bestaande webhostingpakketten vergroten. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat de prijzen niet worden gewijzigd. Dit zijn de nieuwe pakketten per 1 oktober:    Pakketnaam  Small  Medium  Large  Extra Large  Oud  500 MB  1 GB  5GB  10 GB  Nieuw  750 MB  1,5 GB  7,5 ... Lees verder »

03-09-2021
Prijswijziging .com en andere domeinextensies

De .Com-domeinnamenregister Verisign (de beheerder van .com) heeft aangekondigd dat het de groothandelsprijs die het registrars in rekening brengt voor .com-registraties en -verlengingen zal verhogen met 50 cent. De prijsverhoging gaat in op 1 september 2021. Het is het eerste jaar dat Verisign de prijzen voor .com-domeinnamen heeft kunnen ... Lees verder »

16-07-2021
Je domeinnaam extra beveiligen kan grote schade voorkomen

Afgelopen maand bemachtigde een domeinnaamhandelaar perl.com, de domeinnaam van de gelijknamige programmeertaal. Reden? De domeinnaam werd per ongeluk vrijgegeven. De houder van Perl.com was onaangenaam verrast, zo bleek uit zijn reactie op Twitter. Huh, it looks like there was some snafu with the https://t.co/cM17zmX6Km domain registration and ... Lees verder »

25-02-2021
Uitfasering PHP versie 7.2

Check compatibiliteit voordat je updatetCheck voordat je updatet wel goed of jouw installatie klaar is voor PHP 7.4 (en hoger). De nieuwste softwareversies van Drupal, Joomla en WordPress zijn sowieso compatibel. Draai je een ander systeem of een oudere versie van een van deze CMS’en, check dan de compatibiliteit van jouw software met PHP 7.4 ... Lees verder »

30-11-2020