[Belangrijk] Uitfasering TLS 1.0 en 1.1

Vanaf 12 oktober 2020 gaan wij stoppen met de ondersteuning van TLS 1.0 en 1.1. Alle servers zullen dan alleen TLS 1.2 of hoger aanbieden. Wat betekent dit voor u?Indien u nog gebruik maakt van een oud besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows, Linux, macOS, iOS of Android) kan het zijn dat u geen websites of e-mail meer kunt openen vanaf onze ... Lees verder »

10-09-2020
Allerlaatste Magento 1-beveiligingsupdate

Bron: Security.nl Adobe heeft de laatste beveiligingsupdates uitgerold voor webwinkelsoftware Magento 1, wat inhoudt dat meer dan 90.000 tot 99.000 webwinkels geen patches meer zullen ontvangen. Nieuw ontdekte kwetsbaarheden zullen niet meer door het softwarebedrijf worden verholpen. Daardoor lopen webwinkels die van Magento 1 gebruik blijven ... Lees verder »

23-06-2020
SSL problemen bij verlopen Addtrust External CA Root certificaat ?

Sinds 30 mei is het Addtrust External CA Root certificaat verlopen. Dit certificaat werd aanboden bij certificaten van Comodo en Sectigo.Door het verlopen van dit certificaat kan het zijn dat koppelingen naar derde partijen problemen opleveren. Werkt opeens een plugin niet meer in Wordpress of Magento? Controleer dan eerst of er een Addtrust ... Lees verder »

31-05-2020
OpenSSL kondigt belangrijke beveiligingsupdate aan voor 21 april

De ontwikkelaars van OpenSSL hebben voor dinsdag 21 april een belangrijke beveiligingsupdate aangekondigd.
De exacte tijd is nog niet bekend maar wij hebben besloten om deze update direct te installeren als deze beschikbaar is.

 

14-04-2020
Waarschuwing voor nepfacturen van DNS Registraties NL

We ontvangen momenteel meldingen over nepfacturen van een organisatie die zich ‘DNS registraties NL’ noemt. Op de factuur worden kosten in rekening gebracht voor domeinregistraties. Betaal deze facturen niet! Wat kun je doen?Heb je een factuur van DNS Registraties NL ontvangen, betaal deze dan niet. Maak melding van de fraude bij ... Lees verder »

20-12-2019
Uitfasering PHP versie 7.1

Check compatibiliteit voordat je updatetCheck voordat je updatet wel goed of jouw installatie klaar is voor PHP 7.2 (en hoger). De nieuwste softwareversies van Drupal, Joomla en WordPress zijn sowieso compatibel. Draai je een ander systeem of een oudere versie van een van deze CMS’en, check dan de compatibiliteit van jouw software met PHP 7.2 ... Lees verder »

19-11-2019
Extra veiligheidsmaatregel webservers

De laatste tijd ondervinden onze servers last van aanvallen op WordPress. Deze aanvallen hebben regelmatig veel impact op de performance van de servers. De impact hangt sterk af van de WordPress versie of de plug-ins die worden gebruikt. Wat kunnen wij hier aan doen? U als klant moet zorgen dat uw website up-to-date is om de overlast tot een ... Lees verder »

24-05-2019
Dringend update-advies updaten WooCommerce Checkout Manager plugin

Meer dan 60.000 op WordPress gebaseerde webwinkels wordt dringend aangeraden om een gebruikte plug-in meteen te updaten, aangezien ze anders het risico lopen dat de webshop door criminelen wordt overgenomen. Het gaat om de plug-in WooCommerce Checkout Manager.  Vorige week dinsdag werd er een kwetsbaarheid in de plug-in openbaar gemaakt ... Lees verder »

29-04-2019
WordPress websites aangevallen via lek in Yellow Pencil-plug-in

WordPress-sites zijn wederom het doelwit van aanvallen die misbruik maken van een ongepatchte kwetsbaarheid in een plug-in. Het gaat om Yellow Pencil, een plug-in voor het aanpassen van WordPress-themes die op meer dan 30.000 websites is geïnstalleerd. Lees verder op Security.nl

12-04-2019
WordPress websites aangevallen via zerodaylek in Yuzo-plug-in

WordPress websites worden op dit moment actief aangevallen via een lek in de Yuzo plug-in waardoor aanvallers in het ergste geval de website volledig kunnen overnemen. Lees het volledige bericht op de website van Security.nl

11-04-2019