iDeal betalingen zijn weer mogelijk

Door een eerder storing in ons systeem was het niet mogelijk om facturen te betalen via iDeal.
Inmiddels is dit probleem door ons opgelost. 

22-09-2022
Een extra stap om een .BE-domeinnaam te registreren

De Belgische Registry, de instantie die deze domeinnamen uitgeeft, is vorig jaar gestart met een verificatieproces en controleert de gegevens van alle domeinnaamhouders voordat ze een domeinnaam activeren. Dat systeem is per 1 maart 2022 uitgebreid. Waar moet je op letten als je een nieuwe .be-domeinnaam registreert?Wanneer je een domeinnaam ... Lees verder »

12-05-2022
Kritieke kwetsbaarheid in Wordpress Elementor-plug-in

Een kritieke kwetsbaarheid in de populaire Elementor-plug-in voor WordPress maakt het mogelijk om websites op afstand over te nemen. Een beveiligingsupdate is sinds afgelopen dinsdag beschikbaar. Elementor is een zogeheten "page builder" plug-in die de standaard WordPress-editor vervangt. Het biedt gebruikers meer vrijheid en mogelijkheden voor ... Lees verder »

17-04-2022
Migratie CentOS8 naar AlmaLinux 8.5

Van 27 januari t/m 3 februari zullen wij onze servers die CentOS8 draaien migreren naar AlmaLinux 8. Om deze migratie te kunnen uitvoeren moeten wij helaas de servers afsluiten om een volledige back-up van te kunnen maken. Via de pagina netwerkstatus kunt u zien welke servers worden gemigreerd en op welke datum. De migratie is al getest en wij ... Lees verder »

27-01-2022
1 2