WordPress verhelpt meerdere kwetsbaarheden

WordPress, heeft een beveiligingsupdate uitgebracht die drie kwetsbaarheden verhelpt. 3 beveiligingsproblemen zijn van invloed op WordPress-versies tussen 5.4 en 5.8. Als je nog niet hebt bijgewerkt naar 5.8, zijn alle WordPress-versies sinds 5.4 ook bijgewerkt. Het gaat om cross-site scripting in de block editor, een kwetsbaarheid in de REST API ... Lees verder »

10-09-2021
Wijzigingen webhostingpakketten

Per 1 oktober zullen wij alle bestaande webhostingpakketten vergroten. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat de prijzen niet worden gewijzigd. Dit zijn de nieuwe pakketten per 1 oktober:    Pakketnaam  Small  Medium  Large  Extra Large  Oud  500 MB  1 GB  5GB  10 GB  Nieuw  750 MB  1,5 GB  7,5 ... Lees verder »

03-09-2021
Prijswijziging .com en andere domeinextensies

De .Com-domeinnamenregister Verisign (de beheerder van .com) heeft aangekondigd dat het de groothandelsprijs die het registrars in rekening brengt voor .com-registraties en -verlengingen zal verhogen met 50 cent. De prijsverhoging gaat in op 1 september 2021. Het is het eerste jaar dat Verisign de prijzen voor .com-domeinnamen heeft kunnen ... Lees verder »

16-07-2021
Je domeinnaam extra beveiligen kan grote schade voorkomen

Afgelopen maand bemachtigde een domeinnaamhandelaar perl.com, de domeinnaam van de gelijknamige programmeertaal. Reden? De domeinnaam werd per ongeluk vrijgegeven. De houder van Perl.com was onaangenaam verrast, zo bleek uit zijn reactie op Twitter. Huh, it looks like there was some snafu with the https://t.co/cM17zmX6Km domain registration and ... Lees verder »

25-02-2021
Uitfasering PHP versie 7.2

Check compatibiliteit voordat je updatetCheck voordat je updatet wel goed of jouw installatie klaar is voor PHP 7.4 (en hoger). De nieuwste softwareversies van Drupal, Joomla en WordPress zijn sowieso compatibel. Draai je een ander systeem of een oudere versie van een van deze CMS’en, check dan de compatibiliteit van jouw software met PHP 7.4 ... Lees verder »

30-11-2020