Downloads Handleidingen, programma's en andere bestanden

De download bibliotheek bevat alle handleidingen, programma's en andere bestanden die u mogelijk nodig heeft om uw website draaiend te krijgen.

Categorieën

Meest populaire Downloads

Microsoft Klantovereenkomst (Nederlands)
Microsoft Klantovereenkomst Office 365 Graag uw naam, handtekening en datum vermelden op de laatste pagina. Daarna mag u deze retourneren naar info@digiworks.nl
Bestandsgrootte: 86.5 kB
Microsoft Customer Agreement (English)
Microsoft Customer Agreement (English)
Bestandsgrootte: 84.3 kB
Algemene voorwaarden voor .nl-domeinnaamhouders
In deze algemene voorwaarden staan de regels die gelden tussen SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) en degene (de houder) die een abonnement afsluit bij SIDN voor een specifieke .nl-domeinnaam. Op grond van dit abonnement publiceert SIDN de specifieke .nl-domeinnaam in de zonefile zodat deze domeinnaam voor u technisch vindbaar wordt op het internet.
Bestandsgrootte: 239 kB
Notice & Takedown Formulier
Door dit formulier in te vullen en naar ons te versturen, kun je een klacht melden over materiaal of informatie welke op onze of een door ons gehoste website te vinden is.
Bestandsgrootte: 391 kB
Algemene voorwaarden voor .nl-domeinnaamhouders - vanaf 1 mei 2019
In deze algemene voorwaarden staan de regels die gelden tussen SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) en degene (de houder) die een abonnement afsluit bij SIDN voor een specifieke .nl-domeinnaam. Op grond van dit abonnement publiceert SIDN de specifieke .nl-domeinnaam in de zonefile zodat deze domeinnaam voor u technisch vindbaar wordt op het internet. Deze voorwaarden gaan van kracht per 1 mei 2019.
Bestandsgrootte: 241 kB