Incasso machtiging

U kunt ons machtigen om uw betalingen te verwerken middels automatische incasso. Zo hoeft u er nooit aan te denken om uw hosting facturen te betalen. En lopen alle diensen door onder onderbrekingen.

Log in op uw account en kies, "Automatisch Incasso" in het menu.

kies voor daarna voor "Online mandate"

En vul daarna het forumulier in, en onderteken deze.

De kosten voor de diensten zullen nu geïncasseerd worden, de facturen staan klaar in online omgeving.

• incasso