Hoe schakel ik HSTS in op een domeinnaam?

Om HSTS in te schakelen op je domeinnaam plaats of bewerk je .htacces  bestand via de filemanager.
Dit bestand staat in de /public_html/ map.

Voeg bovenaan het bestand de volgende regel toe als je alleen op de domeinnaam HSTS gaat gebruiken :
Header set Strict-Transport-Security "max-age=31536000" env=HTTPS

Voeg bovenaan het bestand de volgende regel toe als je ook op de subdomeinnamen HSTS gaat gebruiken :
Header always set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; includeSubDomains" env=HTTPS

• hsts, apache, htaccess