Domeinnaam opzeggen

U kunt uw domeinnaam opzeggen via het klantenportaal (1 maand opzegtermijn). Kijk in het klantenportaal voor welke datum u kunt opzeggen.
Indien u kiest om uw domeinnaam te verhuizen naar een andere partij dan kunt u de verhuis / EPP code opvragen in uw account.

Volg de onderstaande stappen:

1)

2) En kies daarna voor "Domeinnaam opzeggen"

Webhosting
Indien uw een webhostingpakket bij ons heeft afgenomen waaraan uw domeinnaam is gekoppeld dan zult u deze apart moeten opzeggen indien u hier geen gebruik meer van wilt maken.

• Domeinnaam, opzeggen