Registeren

1. Zorg ervoor dat je eigen naam of de naam van je organisatie als houder is ingevuld. Alleen een geregistreerd houder kan een domeinnaam verhuizen, na opheffing uit quarantaine halen of de domeinnaam overdragen aan een ander.

Tip: Voorkom misverstanden

Zorg dat je nooit misverstanden kan krijgen over de houder. De medewerker die als houder is ingevuld, kan bijvoorbeeld van baan veranderen. Of als er 2 mensen op je adres B. de Vries heten, is het ook handig om dáár rekening mee te houden. Let er daarom extra goed op welke naam je invult bij de houder. En verandert er iets in je situatie? Pas je gegevens dan direct aan.

2. Vul het juiste mailadres in
Vul bij de administratieve contactpersoon een mailadres in, waarop je bereikbaar bent. Via dit mailadres houden we je op de hoogte van wijzigingen met je domeinnaam. Bovendien staat dit mailadres in de Whois: de gegevens die anderen kunnen opvragen over je domeinnaam. Het is handig om bij de technische contactpersoon een mailadres van jezelf in te vullen. Vaak doet je registrar dit al automatisch.

3. Je gaat akkoord met de voorwaarden
Voor de registratie van je domeinnaam sluit je met de SIDN een overeenkomst. Dit regelen wij voor je. Door deze overeenkomst verbind je je aan de algemene voorwaarden voor .nl-domeinnaamhouders

  • 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?