Webhosting Back-up

Er worden dagelijks back-ups gemaakt (met een retentie van 1 maand) van de servers waar onze webhostingpakketten op draaien (dit zijn back-ups die wij voor ons zelf maken ingeval van een storing). In het geval van nood zijn we dus in staat om je website terug te brengen naar een oudere versie. Het daadwerkelijk terugzetten van een back-up is een handmatig proces, waardoor we helaas genoodzaakt zijn om een kleine vergoeding in rekening te brengen. Daarom is het belangrijk om juist zelf back-ups te maken, zeker wanneer je aanpassingen aanbrengt aan je website. De back-up die wij maken kun je dan ook zien als een laatste redmiddel.

• backup, webhosting