Een appwachtwoord maken voor Office 365

Een appwachtwoord is een code waarmee een app of apparaat wordt gemachtigd voor toegang tot uw Office 365-account.

Als uw beheerder meervoudige verificatie heeft ingeschakeld voor uw organisatie en u apps gebruikt die verbinding maken met uw Office 365-account, moet u een appwachtwoord genereren om de app verbinding te laten maken met Office 365. Als u bijvoorbeeld Outlook 2016 of eerder gebruikt met Office 365, moet u een appwachtwoord maken.

Lees hier het hele artikel: https://support.office.com/nl-nl/article/een-appwachtwoord-maken-voor-office-365-3e7c860f-bda4-4441-a618-b53953ee1183

Download hier de PDF

• multifactor, mfa, Apple Mail, iPhone, Andriod, Outlook, meervoudige verificatie, verificatie