From adres klopt niet bij het versturen van e-mails

Het kan voorkomen dat WordPress met de gebruikersnaam van het webhostingpakket gaat mailen.
Bijvoorbeeld user02@domeinnaam.nl maar het zou info@domeinnaam.nl moeten zijn.

Om dit op te lossen kun je onze ReturnPath plugin installeren. Deze zorgt ervoor dat WordPress het opgegeven e-mailadres gaat gebruiken.

Je kunt de plugin hier downloaden: https://download.digiworks.nl/wordpress/plugins/returnpath/email-return-path.zip