De website doet het niet een geeft een witte pagina.

Indien je website ineens alleen nog maar een witte pagina toont dan is er mogelijk een geheugen tekort in de PHP sessie van je website. Dit kun je oplossen door de PHP instellingen van de domeinnaam aan te passen binnen DirectAdmin.

- Login op DirectAdmin en klik onder ‘Account Manager’ op het menu item ‘PHP Settings’

- Kies bij ‘Add New Override’ voor de Setting: ‘memory_limit’

- Stel de waarde in op bijvoorbeeld: 512M of 768M en klik vervolgens op de knop ‘Add’

De instelling zal nu door de server worden verwerkt. Dit kan enkele minuten in beslag nemen. Als het goed is zal de website daarna weer werken. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op.

• wordpress, witte pagina