PHP versie aanpassen

Om de PHP versie van je domein aan te passen doe je het volgende:
Login in DirectAdmin -> Klik op 'Domain Setup' -> klik op de domeinnaam waarvan je de PHP versie wilt wijzigen -> Kies bij 'First PHP' de versie die je wilt gaan gebruiken (zie afbeelding)  en klik daar na op -> Save.

Heb je meer dan één domeinnaam volg dan deze instructie:
Login in DirectAdmin -> je ziet het overzicht van je domeinen -> klik onder het overzicht van je domeinen op Domain Administration -> klik op de domeinnaam waarvan je de PHP versie wilt wijzigen -> Kies bij 'First PHP' de versie die je wilt gaan gebruiken (zie afbeelding)  en klik daar na op -> Save.

• php, directadmin