Veiligheidsmaatregel inloggen WordPress

Het kan voorkomen dat uw WordPress-Admin om veiligheidsredenen tijdelijk vraagt om extra logingegevens. Dit komt omdat WordPress op deze server actief wordt aangevallen.

Om de WordPress-Admin loginpagina te kunnen bereiken moet u eerst inloggen met de volgende gegevens:
Gebruikersnaam: login
Wachtwoord: wordpress

Zodra de aanvallen afnemen zal deze tijdelijke maatregel vanzelf weer worden verwijderd.

• wordpress, maatregel, veiligheid